Skip to main content
Notícies

Una quarantena de persones participen a les xerrades sobre “Els estudis a triar”

By 20 abril 2021No Comments

Aquesta setmana, han tingut lloc les xerrades ‘Estudis a triar’ que impulsa l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, amb una quarantena d’inscrits.

 

Dimarts, Rosa M. Carbonell, coordinadora territorial d’Ensenyaments professionals dels SSTT Tarragona; Eugeni Cabré, coordinador del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes de l’INS Joan Amigó de l’Espluga de Francolí iImma Hueso, directora de l’INS Martí l’Humà de Montblanc, van oferir a tots els participants (un total de 27), informació relativa a la formació professional i als cicles educatius que s’ofereixen a la comarca.

 

Dimecres, Juanjo Rofes, orientador de la URV; Fanny Galve, delegada territorial de la UOC i Àlvar de Salas, orientador de l’AGAUR, van parlar als assistents (un total de 15) sobre les diferents opcions relatives als estudis universitaris i a les possibilitats d’optar a diferents beques.

 

En les jornades, també va intervenir Gemma Torrelles, Referent d’Ocupació de l’Oficina Jove, mentre que Gemma Roselló, també de l’Oficina Jove, va presentar i moderar les xerrades.

 

Les xerrades es poden recuperar al canal de YouTube de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà:

 

FP i cicles Conca: https://youtu.be/HfvJ6FL2rlc

Universitats (URV i UOC) i beques univ AGAUR: https://youtu.be/aH-Bj72kTSY

 

Leave a Reply