El dimecres, 17 de novembre el municipi de Vilaverd acollirà el taller els orígens de la xocolata en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la Universitat Rovira i Virgili a través de la Unitat de Comunicació de la Ciència, ComCiència. Skip to main content
Notícies

Vilaverd acull un taller sobre els orígens de la xocolata en el marc de la Setmana de la Ciència

By 15 novembre 2021No Comments

El dimecres, 17 de novembre el municipi de Vilaverd acollirà el taller els orígens de la xocolata en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la Universitat Rovira i Virgili a través de la Unitat de Comunicació de la Ciència, ComCiència.

El taller, que anirà a càrrec de la doctora en arqueologia Laura Bricio, tindrà lloc e les 16.45 h al local Social de Vilaverd i està adreçat a públic familiar. Per poder-hi participar cal inscriure’s a través de l’enllaç següent: https://ja.cat/tallerxocolatavilaverd

En aquest taller s’apendrà com es cuinava, com es conservava i com es menjava i bevia a partir dels objectes ceràmics i les diferents analítiques que fan els arqueòlegs. També es podrà conèixer les receptes han arribat fins avui i els recipients antics que encara fem servir ara.

Aquest taller es pot  dur a terme gràcies al conveni de col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà que ha contribuït en el desenvolupament del territori amb la instal·lació d’un campus extens de la URV a la Conca de Barberà estricte.

 

Leave a Reply