Skip to main content
Notícies

Una vintena de professionals de l’educació assisteixen a la formació sobre la resolució positiva dels conflictes

By 26 maig 2023No Comments

Una activitat del programa Emociona’t de l’Oficina Jove

Dimarts i dimecres 23 i 24 de maig a Concactiva es va dur a terme la formació monogràfica per gairebé una vintena de professionals de l’àmbit educatiu. Es tracta de la segona activitat del programa Emociona’t de l’Oficina Jove i que aquest any aborda el fenomen del bullying i la resolució positiva de conflictes.

Esther Neila, professora de l’Escola de l’Esplai de Tarragona va  iniciar la formació amb una roda de presentacions i una dinàmica de grup. Les persones assistents van rebre nocions sobre el treball educatiu de les emocions, des d’un saber fer assertiu per tal d’afavorir una resolució positiva dels conflictes que s’esdevenen durant la pràctica diària dels professionals de l’educació.

El programa Emociona’t de l’Oficina Jove de la Conca arriba aquest any a la quarta edició i planteja activitats d’empoderament i habilitats assertives d’educació adreçades a les famílies, a les persones joves i als i les professionals que eduquen.

La tercera i última acció adreçada a les persones joves tindrà lloc al mes d’octubre i consisteix en dues sessions de treball motivacional sobre la “Gestió de la frustració en moments d’incertesa” i “Relacions saludables a la xarxa”.

Leave a Reply