Els actes i activitats que recull el programa, una cinquantena, començaran el 2 de desembre amb l’encesa de llums i finalitzaran el 8 de gener de 2023 amb una sessió de cinema infantil. Skip to main content
Notícies

Una cinquantena d’actes i activitats per celebrar les Festes de Nadal a l’Espluga de Francolí

By 30 novembre 2022No Comments

Ja es pot descarregar el programa de Nadal de l’Espluga de Francolí impulsat per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb una quinzena d’entitats i ens, entre ells, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, que ha donat suport tècnic.

Els actes i activitats que recull el programa, una cinquantena, començaran el 2 de desembre amb l’encesa de llums i finalitzaran el 8 de gener de 2023 amb una sessió de cinema infantil. El programa recull les activitats més tradicionals com l’Home dels Nassos, el patge Gregori, la Cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient o el 22è Pessebre Vivient que té lloc bianualment.

Enguany tornen amb plena normalitat algunes activitats que els últims anys s’havien vist interrompudes a causa de les restriccions de la pandèmia de la Covid, com per exemple la Festa de Cap d’Any, a càrrec dels Armats de l’Espluga.

L’Associació de Joves Auvënguen ha preparat un bingo jove per recaptar fons per la Marató de TV3, una festa jove nadalenca, un torneig de billar i futbolí i el Concurs “Fotografia el teu Nadal”.

Altres propostes familiars són “Anem a buscar el tió”,  l’espectacle de titelles Joc de Cadires de la companyia Cal Teatre, l’espectacle d’animació “Cotillón Xim-Pom” per celebrar un cap d’any infantil, les propostes del CasaletKids que s’han inclòs al programa, la 8è cursa de la Llufa o els casals de Nadal de Drac Actiu i de l’hípica Francolí.

També hi trobarem l’acte de la hissada de la senyera del mil·lenari de la vila, propostes cultuals i educatives del Museu de la Vida Rural o de l’Oficina de Turisme, així com les audicions de l’Escola Municipal de Música o els actes que organitza la Germandat de la Santíssima Trinitat, entre d’altres activitats.

 

DESCARREGA’T AQUÍ EL PROGRAMA DE NADAL DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ

 

 

Leave a Reply