Skip to main content
Notícies

La Mostra d’Art Jove d’aquest any acull les il·lustracions de la Laia Roca del llibre Relats Confinats

By 27 novembre 2020No Comments

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc, ha organitzat la dissetena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà.

A diferència de les edicions anteriors aquest any la Mostra d’Art ocupa l’espai adaptat per a acollir-hi exposicions, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

L’artista Laia Roca Trullols de Santa Coloma de Queralt participa a la Mostra d’Art. És una jove que la seva passió és la il·lustració i que l’Oficina Jove ha descobert a través dels dibuixos realitzats per la futura edició del llibre Relats Confinats, que properament sortirà a la llum.

La Laia domina altres tècniques com al fotografia i el disseny gràfic, treballs que es podran veure durant la Mostra d’Art Jove d’aquest any.

L’exposició està oberta al públic a partir del divendres 27 de novembre i fins al 20 de desembre. Aquest any i com a novetat s’han programat unes visites amb l’artista, els dies 12 i 13 de desembre, tot i què en funció de les restriccions de mobilitat també es podran programar entre setmana. Les inscripcions a aquesta activitat es faran a través del següent enllaç: https://tuit.cat/ss5lN

Una altra novetat d’enguany és que durant la presentació, que està previst que es dugui a terme el dia 10 de desembre, a les 6 de la tarda, l’Associació literària l’Escarritx de Montblanc participarà en la lectura d’un relat confinat el qual la Laia Roca ha il·lustrat i que es podrà veure a l’exposició.

L’objectiu de la Mostra d’Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra un total de 19 joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística,  joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i il·lustració.

 

Leave a Reply