L’Espluga de Francolí viurà una nova edició de la Setmana de la Joventut - Faistiu 2022 carregada d’activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques, educatives i esportives repartides per a tot el municipi del 16 al 24 de juliol. Skip to main content
Notícies

Torna el Fastiu prepandèmia a l’Espluga de Francolí

By 14 juliol 2022No Comments

La Setmana de la Joventut d’enguany se celebrarà del 16 al 24 de juliol amb una àmplia proposta d’activitats per a les joves del municipi

 

L’Espluga de Francolí viurà una nova edició de la Setmana de la Joventut – Faistiu 2022 carregada d’activitats lúdiques, culturals, gastronòmiques, educatives i esportives repartides per a tot el municipi del 16 al 24 de juliol.

El cap de setmana 16 i 17 donarà inici al Faistiu 2022 amb el Correquintos de les Ovelles Esgarriades, el dissabte a les 7 de la tarda, i amb el retorn de la Cursa d’Andròmines del diumenge, com a novetat d’aquest any.

D’aquesta Setmana de la Joventut destaquen, a més a més, l’obra de teatre “L’home orquestra” de l’humorista PEYU, el dijous 21 a l’espai Jardí dels Francolins dins el cicle de sessions Nits als Francolins. També la Xerrada-Taller Realitat Trans, a càrrec de l’entitat Realitat Trans, per apropar i visibilitzar la realitat del col·lectiu trans a través d’un treball teòric, pràctic i emocional.

Entitats de l’Espluga també s’han unit al programa d’activitats, com la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga, la TLP, el Club Atlètic Espluguí o  l’Espluga Audiovisual i l’Espluga FM Ràdio oferint un taller-programa de ràdio, l’AMPA de l’Escola Martí Poch amb una Festa Holi que se celebrarà dijous 21 a la plaça del Casal o els actes de la festa major del barri de l’Urbanització Carreras organitzats per  l’Associació de Veïns.

En aquesta edició tindran lloc, un any més, activitats que ja són una tradició dins de la Setmana de la Joventut, com la piscina nocturna el dilluns 18, el Concurs d’apilar caixes i inflables amb versió infantil per a menors de catorze anys i una per joves i no tan joves el dimarts 19 a la plaça de l’Església. El dimecres es repetirà la Caminada a la fresca, amb la col·laboració del Club Atlètic Espluguí, dijous es farà un scape room i divendres es muntarà el parc mòbil de bicicletes, un skate parc i un torneig de futbolins a la plaça del Casal.

Destacar també la festa Guateque night party que es durà a terme al pàrquing de la cova el dissabte 23 a la nit  i el diumenge 24 se celebrarà el concurs de paelles al bar esquitx i el mateix dia a la tarda un concert de l’Orquestra Treu-li la Pols al Teu Instrument (TLP) que tornen als escenaris després de la pandèmia.

La Setmana de la Joventut està organitzada per l’Associació Juvenil Auvëngen i la regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

El programa sencer amb totes les activitats es podrà consultar a: https://tuit.cat/yrk1Z

 

Nota de premsa cedida: Ajuntament de l’Espluga de Francolí

 

Leave a Reply