Skip to main content
Notícies

S’inaugura una nova Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà a l’aparador Jove Baix Penedès

By 25 maig 2022No Comments

Del 23 de maig al 19 de juny l’obra de la solivellenca Gina Sandúa estarà exposada al Vendrell

El pròxim 24 de maig a les 11 del matí, es farà la inauguració de la mostra d’art jove de la Conca de Barberà a l’Oficina Jove Baix Penedès. En aquesta ocasió, serà la solivellenca Gina Sandúa, participant de la 18a Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, la que amb una sèrie de treballs de disseny gràfic, fotografia i brodats, exposarà al Vendrell. La mostra es podrà veure del 23 de maig al 19 de juny al Vendrell i la inauguració es retransmetrà per RTV El Vendrell entre d’altres mitjans de comunicació.

Aquesta exposició es realitza a partir del treball conjunt entre l’Oficina Jove del Baix Penedès i la de la Conca de Barberà, amb la voluntat de promocionar l’obra de les persones joves artistes oferint nous espais per exposar.

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza des de fa anys la Mostra d’Art Jove, en la qual convida a una persona jove i artista de la comarca a exposar la seva obra. L’objectiu de la Mostra d’Art és aplegar un conjunt d’obres d’una persona jove artista de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra una vintena de joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

L’Oficina Jove del Baix Penedès organitza un esdeveniment semblant “L’Aparador del Jove Baix Penedès”. Per tal d’establir una col·laboració i organitzar una activitat intercomarcal l’any 2021 es va creure convenient impulsar un intercanvi de joves artistes.

Així doncs, cap al mes de juny de cada any la Mostra d’Art Jove que haurà tingut lloc al desembre de l’any anterior viatja al Vendrell i durant 15 dies s’estableix a l’Aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès. Al mateix temps, l’obra d’una persona jove artista de la comarca del Baix Penedès exposa, cap al mes de febrer de cada any, a la Mostra d’Art Jove de la Conca.

Leave a Reply