Solivella torna a engegar la Setmana Jove, enguany una mica més curta que en altres edicions per la situació excepcional de pandèmia. Skip to main content
Notícies

Setmana Jove a Solivella del 2 a l’11 d’agost

By 6 agost 2021No Comments

Solivella torna a engegar la Setmana Jove, enguany una mica més curta que en altres edicions per la situació excepcional de pandèmia. La Setmana Jove està organitzada per l’Ajuntament de Solivella en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent.

La Setmana comença el 2 d’agost amb el Torneig de Futsal organitzat per l’Associació Cargol Solivellenc. El torneig que finalitzarà el dia 8 i es durà a terme tots els dies de les 7 de la tarda a les 12 de la nit, comptarà amb una secció masculina i una de femenina.

Totes les activitats es duran a terme a la zona del Paller. El dilluns dia 9 a les 7 de la tarda hi haurà un concurs d’apilar caixes i a les 10 de la nit cinefòrum. El dimarts dia 10 a partir de les 6 de la tarda trobarem un rocòdrom amb tirolina i un parc mòbil de bicicletes. El dimecres dia 11 a les 6 de la tarda hi haurà una activitat de tir amb arc.

Les activitats no necessiten inscripció prèvia excepte el cinefòrum i el torneig de futsal. Les inscripcions del cinema es podran fer de dimecres a divendres de les 6 a les 8 de la tarda.

Leave a Reply