Skip to main content
Notícies

Rocafort de Queralt programa un “Whodunnit prehistòric” en família

By 13 maig 2024No Comments

Està impulsada per l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social, l’Ajuntament de Rocafort de Queralt i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

El pròxim dissabte 1 de juny, a les 11 del matí, al local social de Rocafort de Queralt, tindrà lloc l’activitat familiar i per a tots els públics “Whodunnit prehistòric”, a càrrec d’Andrea Alías, divulgadora i arqueòloga de l’IPHES.

L’activitat consisteix en una experiència arqueològica d’excavació tot investigant que li va passar a una persona de la prehistòria. Durant el taller el públic assistent aprendrà les tècniques de laboratori per descobrir el passat. A través de dinàmiques divertides es descobriran les pistes per descobrir el misteri. Gràcies als coneixements de l’arqueòloga durant el taller es divulgaran nocions sobre l’arqueologia, la paleontologia, la paleoantropologia i l’arqueobotànica.

Per participar en l’activitat cal inscriure’s a través del següent enllaç, omplint el formulari: https://ja.cat/tallerarqueologiarocafort 

L’activitat està organitzada en el marc del projecte: Evolució paleoambiental i poblament prehistòric a les conques dels rius Francolí, Gaià, Siurana i rieres del Camp de Tarragona i ha estat impulsada l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social, l’Ajuntament de Rocafort de Queralt i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Leave a Reply