Skip to main content
Notícies

Rocafort de Queralt acollirà una xerrada sobre el sucre en motiu de la setmana de la ciència

By 2 novembre 2023No Comments

El taller el proporciona la URV a través del campus extens Montblanc-Conca de Barberà

 

L’Ajuntament de Rocafort de Queralt a través del Campus extens de la URV Montblanc –Conca de Barberà i amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca acollirà el proper divendres 17 de novembre, a les 6 de la tarda, al Local Cultural, la xerrada “La cara menys dolça del sucre”.

La xerrada anirà a càrrec de Carlos Gómez Martínez, investigador del Departament de Bioquímica i Biologia de la URV.  A la xerrada es parlarà sobre les relacions del sucre amb la impulsivitat, la dieta, la cognició, la diabetis i la malaltia cardiovascular.

Les places són limitades. Cal fer la inscripció al següent enllaç: https://ja.cat/rocafortciencia23

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa. De l’10 al 19 de novembre, un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. S’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Amb motiu d’aquest esdeveniment des de la URV s’organitzen diferents accions. Una és una nova edició de la Setmana de la Ciència al Campus Extens amb tallers i activitats als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre on hi ha una de les seus del campus, amb l’objectiu d’obrir aquest esdeveniment a nous públics i al territori.

Leave a Reply