La inauguració i vista al campanar tindrà lloc el dia 18 de juny a les 6 de la tarda i anirà a càrrec del seu comissari, Jesús Martínez. L’exposició estarà emplaçada al local cultural de Rocafort de Queralt fins el 3 de juliol de 2022. Skip to main content
Notícies

Rocafort de Queralt acollirà una exposició dedicada al món de les campanes

By 14 juny 2022No Comments

Rocafort de Queralt serà el sisè poble de la Conca de Barberà en acollir l’exposició “Tocant el cel amb una corda. Les campanes de la Conca de Barberà”. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Museu Comarcal de la Conca de Barberà i que rep el suport de l’Ajuntament de Rocafort de Queralt.

La inauguració i vista al campanar tindrà lloc el dia 18 de juny a les 6 de la tarda i anirà a càrrec del seu comissari, Jesús Martínez. L’exposició estarà emplaçada al local cultural de Rocafort de Queralt fins el 3 de juliol de 2022. Al llarg d’aquest període l’alumnat de l’escola Cor de Roure visitarà l’exposició, que també es podrà visitar de manera lliure en un horari a convenir.

L’exposició mostra els campanars, campaners i tocs de campana de la Conca de Barberà. Està formada per una dotzena de plafons, un vídeo sobre els campaners, una antiga matraca  i una petita campana fabricada expressament per a l’exposició, que permetrà a les persones visitants efectuar i reproduir els tocs manuals.

 

Leave a Reply