Skip to main content
Notícies

Pira acollirà un taller sobre Construcció de cúpules autoportants en motiu de la setmana de la ciència

By 8 novembre 2021No Comments

El taller el proporciona la URV a través del campus extens Montblanc-Conca de Barberà

 

L’Ajuntament de Pira a través del Campus extens Montblanc –Conca de Barberà i amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca acollirà el proper dissabte 13 de novembre, a les 11 del matí, al pavelló municipal, el taller familiar de “Construcció de cúpules autoportants”.

El taller anirà a càrrec d’Albert Samper, investigador a l’Escola Tècnica i Superior d’Arquitectura de la URV.

Les persones i famílies participants, mitjançant el treball en equip, desenvoluparan varies activitats relacionades amb alguns invents del mestre Leonardo Da Vinci i que encara són vigents en qualsevol projecte d’enginyeria i d’arquitectura.

Les places són limitades i l’edat per a participar és a partir de 6 anys. Cal fer la inscripció al següent enllaç: https://ja.cat/cupulesautoportantspira

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa. Del 12 al 21 de novembre, un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interàs de la societat per la ciència i el coneixement. S’adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves. El tema central d’aquest any, l’any del 25è aniversari, és la sostenibilitat.

Amb motiu d’aquest esdeveniment des de la URV s’organitzen diferents accions. Una és una nova edició de la Setmana de la Ciència al Campus Extens amb tallers i activitats als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre on hi ha una de les seus del campus, amb l’objectiu d’obrir aquest esdeveniment a nous públics i al territori.

Leave a Reply