Skip to main content
Notícies

Nou cicle de 8 Càpsules informatives sobre els ESTUDIS A TRIAR

By 4 març 2022abril 1st, 2022No Comments

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb els suport dels ajuntaments de la comarca han organitzat un cicle de xerrades informatives sobre Els estudis a triar emmarcades en l’orientació i la informació sobre els diferents itineraris formatius una vegada finalitzada l’etapa de l’ESO i també sobre els ensenyaments superiors com la formació professional, les universitats i les beques.

 

Sis de les vuit xerrades,  I després de l’ESO, què? aniran a càrrec de la Referent d’Ocupació Juvenil de l’Oficina Jove, a:

– Montblanc, el dimarts 15 de març, a la Biblioteca;

 Sarral, el dimecres 16 de març, a la Sala Anton Mateu del Casal d’Avis;

– Santa Coloma de Queralt, el dimarts 22 de març, al Castell dels Comtes;

– L’Espluga de Francolí, el dimecres 23 de març, al Museu de la Vida Rural;

– Solivella, el dimarts 29 de març, a Cal Mateu;

– Vimbodí i Poblet, el dijous 31 de març, a la sala U d’octubre.

Les xerrades aniran a càrrec de la Referent d’Ocupació Juvenil de l’Oficina Jove de la Conca.

 

La primera setmana d’abril s’impartiran dues xerrades més en línia.

 

El dimarts 5 d’abril, la xerrada serà sobre La formació professional a Catalunya i els cicles formatius de la comarca de la mà de la tècnica del departament d’ensenyament. A la xerrada també hi participaran els dos centres de secundària de la comarca que en la seva oferta educativa tenen cicles formatius, l’IES Martí l’Humà de Montblanc/Concactiva i l’IES Joan Amigó de l’Espluga de Francolí.

 

El dimecres 6 d’abril, la xerrada serà sobre les “Les Universitats i les beques de l’AGAUR”, i anirà a càrrec del tècnic de l’AGAUR, de l’orientador de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, i de delegada de la UOC a Tarragona.

 

Totes les xerrades tindran lloc a les 6 de la tarda i s’ofereixen als i a les estudiants i a les seves famílies.

INSCRIPCIONS A LES XERRADES:  

  • Per inscriure’s a les càpsules informatives “I després de l’ESO, què?” cal fer-ho en el següent enllaç: https://ja.cat/xerradaeso2022
  • Per inscriure’s a les xerrades sobre els ensenyaments superiors (Cicles formatius i universitats i beques) cal fer-ho en el següent enllaç: https://ja.cat/estudisatriar2022

Leave a Reply