Skip to main content
Notícies

L’Oficina Jove ofereix un taller per a joves sobre autoconeixement

By 1 octubre 2021No Comments

L’Oficina Jove de la Conca, conjuntament amb la Direcció General de Joventut, han preparat lel taller sobre autoconeixement “Si no saps cap on vas…torna per saber d’on véns!”, destinat a joves d’entre 14 a 25 anys. Els objectius són que les persones que hi participin aprenguin a reconèixer les seves aptituds, habilitats i competències; valorar de manera realista la concordança entre les capacitats i els interessos individuals amb les exigències objectives de les professions desitjades; i planificar accions a curt, mitjà i llarg termini d’acord amb el potencial i els recursos propis, i amb les necessitats i les aspiracions personals.

El taller, que tindrà lloc el dimarts, 26 d’octubre a les 11.00h (en línia) s’ofereix als joves que en aquests moments no estudien ni treballen i vulguin aprofundir sobre l’autoconeixement per prendre decisions en un futur immediat.

El taller, Construint el meu camí’, s’emmarca a l’entorn del projecte “Emociona’t: eines per educar en l’optimisme intel·ligent”, el qual treballa les emocions de forma transversal i arriba al les persones joves, a les seves famílies i a les persones professionals de l’àmbit educatiu (monitors de lleure, mestres, etc.).

Per apuntar-se cal fer-ho a través del següent formulari: https://ja.cat/autoconeixement

Leave a Reply