Skip to main content
Notícies

L’Exposició “Man Project” de Joaquim Sicart, com a projecte intercomarcal d’art entre el Baix Penedès i la Conca de Barberà

By 11 febrer 2022No Comments

Ja es pot visitar i fins al 20 de febrer al  Museu Comarcal l’obra del jove de Llorenç del Penedès, Joaquim Sicart, consistent en uns gravats i estampacions manuals de l’exposició “Man Project”.

L’exposició forma part d’un intercanvi intercomarcal d’art entre les oficines Joves del Baix Penedès i la Conca de Barberà.

L’any 2021 l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Oficina Jove del Baix Penedès van iniciar un intercomarcal d’art consistent en un intercanvi d’exposicions que les mateixes oficines joves ja porten a terme. El mes de juny de 2021 l’obra exposada a Mostra d’Art de la Conca va exposar al Vendrell. I aquest any, està previst, que l’obra de la Gina Sandúa (Mostra d’Art 2021) exposi al Vendrell.

L’Oficina Jove del Baix Penedès també treballa amb artistes del seu territori oferint-los un espai al que anomenen, l’Aparador Jove Baix Penedès, així que l’obra de les seves persones Joves també arribarà a la nostra comarca. Establint així un intercanvi d’artistes joves.

 

 

Leave a Reply