Skip to main content
Notícies

L’exposició fotogràfica “10 anys, 10 imatges” del desè aniversari de l’Oficina Jove de la Conca itinerarà per la comarca

By 5 octubre 2020novembre 25th, 2020No Comments

Aquest any es compleixen els 10 anys d’existència de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Per aquest motiu l’Oficina ha estat preparant algunes activitats relacionades amb l’esdeveniment.

Una d’elles és la que es va celebrar tot just sortint de la fase de confinament davant la pandèmia sanitària del Covid-19, durant unes hores i pel canal de youtube de l’oficina Jove es va retransmetre les sessions de música per dj’s de la comarca.

Una altra actuació prevista i que encara no s’havia pogut concretar era la itinerància de l’exposició “10 anys, 10 imatges”. Un recull fotogràfic de tots aquests anys d’activitats i serveis.

Aquest últim trimestre de l’any i a la recta final de la celebració d’aquests 10 anys, es vol portar l’exposició en alguns equipaments que visiten el públic juvenil de la nostra comarca, biblioteques i punts d’informació.

A partir del dia 13 i fins al 28 d’octubre es podrà visitar a Montblanc, a la Biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles. A continuació l’exposició es situarà a l’Espluga de Francolí a l’edifici de l’Antic Hospital. I més endavant està previst que es pugui exposar a Santa Coloma de Queralt.

Finalment l’exposició es podrà veure al pati del Palau Alenyà de Montblanc, seu de l’Oficina Jove de la Conca.

L’Oficina Jove és un equipament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) on la gent jove troba tots els serveis necessaris per tal d’afavorir la construcció del propi projecte de vida.

L’Oficina Jove coordina els serveis d’informació i assessorament juvenil de la Conca de Barberà i està en conveni amb la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc. Aquesta ofereix informació general en matèria d’educació, cultura, formació, mobilitat nacional i internacional, participació, salut, treball i habitatge. L’objectiu final és que el jovent pugui trobar en una finestreta única la informació per resoldre tot allò que necessita.