Skip to main content
Notícies

L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ ACOLLIRÀ LA XERRADA CONVIURE AMB ADOLESCENTS… AMB SERENITAT

By 5 maig 2023No Comments

El proper dimarts 30 de maig a les 6 de la tarda a l’Auditori Carulla Font es realitzarà la xerrada Conviure amb adolescents… amb serenitat  a càrrec d’Alba Castellví i Miquel. És una conferència amb idees pràctiques per fer més educativa la relació amb els i les adolescents i més agradable la convivència a casa.

A l’adolescència els fills i les filles canvien, i amb ells i elles ha de canviar tota la manera de fer els pares i les mares per tenir-hi una relació de respecte i confiança.

La xerrada té com a objectiu dotar les famílies d’eines per, entre altres coses, mantenir l’autoritat, educar per a la responsabilitat, acompanyar els fills i les filles en la recerca dels propis objectius i conviure-hi en pau quan són adolescents és una funció que tota societat hauria de poder fer.

Anirà a càrrec d’Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora. La seva principal ocupació és l’orientació de famílies que tenen inquietuds educatives i també l’assessorament de docents que volen eines per donar respostes millors a les necessitats d’infants i adolescents. Fa assessorament particular i conferències i tallers.

Ha treballat, d’ençà dels inicis de la meva carrera educativa, en els àmbits de l’educació en el lleure, la Infantil, la Primària, la Secundària i la Universitària. Actualment fa classes de Didàctica a la Universitat de Barcelona.

Com a mediadora, s’ha dedicat al camp dels conflictes comunitaris i veïnals i en aquest moment es centro en els conflictes familiars. També imparteix classes de mediació en màsters i postgraus.

La seva mirada és alhora pedagògica i sociològica: partint del context actual i les noves necessitats, dono pautes i idees pràctiques per educar i conviure millor.

Publica llibres, articles i col·labora en emissores de ràdio, sempre parlant d’educació. Als seus llibres hi podeu trobar reflexions i consells pràctics tant si sou famílies com docents. Per a adults: Educar sense cridar Educar adolescents. Per a infants, Un cistell de cireres: set contes petits per fer-nos grans Tots els colors de l’amor.

L’activitat està organitzada per la regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

Leave a Reply