Skip to main content
Notícies

L’Ajuntament de Vilanova de Prades enllesteix el buidatge de l’enquesta realitzada al jovent del poble i estudia les propostes

By 14 febrer 2024No Comments

L’Ajuntament de Vilanova de Prades amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i amb l’objectiu d’oferir recursos, activitats i també serveis a la població juvenil va creure convenient dissenyar una petita enquesta dedicada a les persones joves del municipi per tal de copsar les seves inquietuds i necessitats.

L’enquesta va ser una proposta que va sorgir de la reunió amb el jovent el passat dia 2 de gener.  Durant tot el mes de gener les persones joves de Vilanova de Prades van poder respondre l’enquesta tot expressant les seves inquietuds.

L’Oficina Jove de la Conca ha treballat en el buidatge i en la redacció de les conclusions. Aquestes serviran tant per nodrir el Pla d’Actuació de Joventut de Vilanova de Prades 2024 com per establir les bases del proper Pla Local de Joventut 2025-2028, doncs l’actual Pla Local finalitza a finals d’aquest any.

Els fets més notables que es manifesten en l’enquesta és que les persones joves valoren molt satisfactòriament viure a Vilanova de Prades, i que totes elles participen en les activitats que s’organitzen. Moltes d’elles també formen part de les associacions que lideren i tiren endavant activitats al municipi.

Tot i valorar positivament viure a Vilanova manifesten que troben a faltar alguns serveis bàsics com una farmàcia, un forn o lloc per comprar pa del dia, un petit comerç de queviures, transport públic i el Casal obert, sobretot entre setmana i durant els mesos d’hivern.

L’enquesta també ha permés detectar quines activitats serien interessants d’organitzar a Vilanova de Prades. Les persones joves han proposat un gran ventall d’idees i propostes, moltes de culturals i algunes d’esportives.

L’Ajuntament de Vilanova de Prades agraeix la participació i implicació de les persones joves a respondre l’enquesta.

 

Leave a Reply