La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Montblanc impulsa la celebració de la Setmana de la Joventut, que tindrà lloc del 4 al 7 de juliol a l’església de Sant Francesc. Skip to main content
Notícies

L’Ajuntament de Montblanc impulsa una nova edició del FESTALATEVA

By 4 juliol 2022No Comments

L’esdeveniment es desenvoluparà del 4 al 7 de juliol a l’església de Sant Francesc

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Montblanc impulsa la celebració de la Setmana de la Joventut, que tindrà lloc del 4 al 7 de juliol a l’església de Sant Francesc. L’esdeveniment “que es recupera després de l’aturada obligada causada per la pandèmia, inclou la programació de les activitats que major demanda tenien entre els joves” explicava la regidora de Joventut de l’Ajuntament, Núria Besora.
La Setmana de la Joventut arrencarà dilluns dia 4 amb un Skate Park que s’emplaçarà a la plaça de Sant Francesc; el circuit de seguretat viària i taller de reparació de bicis i l’audiovisual així com el de percussió i gralla, que es desenvoluparan a l’entorn de la plaça de Sant Francesc.
L’endemà serà el torn dels inflables i les activitats ludicoesportives, el taller d’escacs, conta contes i la sessió de zumba, mentre que a partir de les vuit del vespre es desenvoluparà el taller de foc. Dimecres és el torn del circ, i l’scape room, mentre que els castells prendran el protagonisme a darrera hora de la tarda. El popular Tobogan Aquàtic gegant, que dijous s’emplaçarà al Baluard de Santa Anna, tancarà la celebració de la Setmana.
L’abonament per participar a totes les activitats té un preu de 10€, mentre que la inscripció de participació diària és de 3€. La regidora de Joventut, Núria Besora, ha destacat la col·laboració que les entitats de la vila tenen amb la celebració de la Setmana de la Joventut, així com també al consell municipal de Joventut.

 

Nota de premsa cedida: Ajuntament de Montblanc

 

 

Leave a Reply