Després dels anys convulsos de pandèmia Vilaverd recupera la Setmana Jove que tindrà lloc del 5 al 6 de juliol de 2022. Skip to main content
Notícies

La Setmana Jove de Vilaverd comença el 5 de juliol

By 4 juliol 2022No Comments

Després dels anys convulsos de pandèmia Vilaverd recupera la Setmana Jove que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

El 5 de juliol tindrà lloc el primer esdeveniment; un circuït viari de bicicletes per infants i joves a càrrec del Servei Català de Trànsit. L’activitat començarà a les 18 h a la plaça de la Bàscula i hi haurà coca amb xocolata per a totes les persones assistents.

El dia 6 es realitzarà un taller sobre barreres arquitectòniques anomenat Stop Barreres. Aquest taller que es durà a terme al carrer de les Escoles a les 19 h, anirà a càrrec de la Meritxell Lorca, una jove esportista d’elit que és invident.

El dijous dia 7 hi haurà tir amb arc a la pista poliesportiva. Aquesta activitat es durà a terme a les 18.30 h i anirà a càrrec de Drac Actiu.

Finalment, tindrà lloc el II Concurs de fotografia “Fotografia Vilaverd”. Es podran presentar un màxim de tres fotografies de l’1 al 31 de juliol. Les bases i el formulari d’enviament de fotos el trobareu a l’enllaç següent: https://ja.cat/fotografiavilaverd22

 

Leave a Reply