Skip to main content
Notícies

La Mostra d’Art Jove de la Conca de Clàudia Carbó s’instal·larà a l’Aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès

By 22 maig 2024No Comments

Es podrà veure del 3 al 17 de juny

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza des de fa anys la Mostra d’Art Jove, en la qual convida a una persona jove i artista de la comarca a exposar la seva obra.

L’Oficina Jove del Baix Penedès organitza un esdeveniment semblant “L’Aparador del Jove Baix Penedès”. Per tal d’establir una col·laboració i organitzar una activitat intercomarcal fa uns anys i a través del projecte “Hexàgon d’Art Jove” s’organitzen exposicions en un intercanvi comarcal de joves artistes.

Així doncs, aquest mes de juny la Mostra d’Art Jove de Clàudia Carbó viatjarà al Vendrell i durant 15 dies s’establirà a l’Aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès. Al mateix temps l’obra d’una persona jove artista de la comarca del Baix Penedès exposarà al Museu Comarcal durant el segon semestre de l’any.

Del 3 al 17 de juny l’obra de Clàudia Carbó, participant de la 20a Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, consistent en una col·lecció de dibuixos pintures, s’exposarà al Vendrell.

Està previst fer una presentació de l’exposició, el pròxim 3 de juny, la qual es retransmetrà per RTV El Vendrell entre altres mitjans de comunicació.

Leave a Reply