Skip to main content
Notícies

La Mostra d’Art Jove d’aquest any acollirà les obres de la Gina Sandúa March

By 23 novembre 2021No Comments

 

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Montblanc, està organitzant la divuitena edició de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà.

 

Com en l’edició passada la Mostra d’Art ocuparà l’espai adaptat per a acollir-hi exposicions al Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

 

L’artista Gina Sandúa March de Solivella participarà a la Mostra d’Art. És una jove que tal com manifesta ha estat influenciada pel collage i les instal·lacions, i s’inspira en la creació d’espectacles onírics.

 

La Gina domina altres tècniques com la pintura, les animacions audiovisuals, la fotografia, el disseny i el brodat, treballs que es podran veure aquest any a la Mostra d’Art Jove.

 

L’exposició obrirà al públic a partir del dijous 2 de desembre i fins al 9 de gener de 2022 romandrà oberta. Com a activitats complementàries a la Mostra d’Art s’han programat unes visites amb l’artista, els dies 10 i 11 de desembre, a les 6 de la tarda i a les 12 del migdia, respectivament; i un taller consistent en la creació de petites obres d’art, realitzades amb les tècniques de collage i brodat sobre paper, el dia 11 de desembre, a les 5 de la tarda. Les inscripcions a aquesta activitat es fan a través del següent enllaç:  https://ja.cat/activitatsmostraart

 

 

L’objectiu de la Mostra d’Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

 

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra una vintena de  joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

 

Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística,  joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i il·lustració.

 

Leave a Reply