Skip to main content
Notícies

Joves de Santa Coloma es formen en la recerca de feina a través de l’autocandidatura

By 5 desembre 2023No Comments

Divendres 1 de desembre, a la Sala de la Fusteria del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, va tenir lloc un taller pràctic de més de dues hores de durada i dedicat a les persones sobre orientació en la recerca de feina.

 

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma, Berta Navarro, va donar la benvinguda a les persones assistents així com al ponent Lluís Oliach de l’entitat Radulich.

 

Amb el nom “Any nou, feina nova”, el taller consistia a traslladar al jovent una autovaloració pròpia sobre aquelles competències tècniques i transversals que disposen i aquelles que necessiten per cobrir el seu lloc de treball desitjat. També a motivar-los i conscienciar-los sota el lema “sortir a buscar feina”, no “esperar a que vingui”. Les persones assistents van dur a terme un test d’autoestima, i al finalitzar la sessió, el formador va explicar com realitzar una carta de presentació i un currículum.

 

El taller formava part de la Cartera de Serveis que la Xarxa d’Emancipació Juvenil de la Direcció General de Joventut de la Generalitat ofereix a les Oficines Joves de Catalunya.

Leave a Reply