Skip to main content
Notícies

Gran final de la Setmana Jove de Vallclara

By 5 setembre 2022No Comments
La festa jove uneix a petits i grans per posar punt final a 4 dies plens d’activitats al municipi

 

Els dies 22, 23, 24 i 25 d’agost es va celebrar la setmana jove a Vallclara, on s’han realitzat una varietat d’activitats, espectacles i exposicions per totes les edats.

Va començar el dilluns 22 a la tarda. El nostre veí, Angel Buenafuente, va fer la xerrada nomenada “Els estius financers a Vallclara”, on hi va haver bona resposta de la població pel que fa a l’assistència.

Seguidament, a les 22h, els més petits van gaudir de la nit temàtica infantil a la sala polivalent, on també hi va haver molta participació de nens acompanyats dels pares i altres familiars.

El dimarts 23 es van obrir les portes de l’ermita de Sant Antoni per l’exposició d’Isidre Fabra i Garcia amb un recull de fotografies d’insectes de les muntanyes de Prades, on es podien veure papallones, aranyes, i altres insectes, a vegades imperceptibles per l’ull humà, i tot d’una perspectiva del més fascinant. Es va poder visitar fins al dia 25 a la tarda.

A la nit d’aquell mateix dia celebràvem els 40 anys de la inauguració de la piscina municipal de Vallclara, projectant fotografies sobre la façana de pedra de l’Ajuntament recordant els inicis de la piscina i ballant al ritme de la música. En aquesta celebració, hi varen acudir al voltant d’unes 230 persones.

El dimecres 24 ens va visitar el mag Ramon Castells a la sala social, on varen gaudir de l’espectacle de màgia nens i adults. En finalitzar, vam pujar al pàrquing de l’entrada del poble, on es va crear una llarga fila de joves per participar en l’activitat d’escalada en caixes, amb l’expectació dels pares i altres adults. Tots s’ho van passar pipa.

Per finalitzar la setmana jove, el dijous 25 a les 11 h, es va fer el taller de cistelleria on varen participar persones de totes les edats. A la tarda, es va seguir amb el taller de globoflèxia presidit per Gina Roig. Per acabar, després d’una gran pluja, vam poder celebrar la festa “Blanc i negre” a la piscina amb el DJ Richi·C on varen gaudir al voltant de 200 persones al llarg de la nit.

L’any vinent els Vallclarins i Vallclarines esperaran una setmana jove igual o millor que la d’aquest any 2022, repleta d’activitats, música i diversió.

La setmana de la joventut està organitzada per la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Vallclara i la comissió de festes de Vallclara amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

                         

 

Leave a Reply