Skip to main content
Notícies

Finalitza el curs d’iniciació al lleure de Sarral

By 3 juliol 2024No Comments

Va tenir lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de juny

El curs d’iniciació al lleure de Sarral, organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà, ha finalitzat amb un gran èxit de participació i valoració per part dels joves participants.

El curs, que va tenir lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de juny, ha estat impartit per l’Escola de l’Esplai de la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, tenia com a objectiu tenir una visió clara del món del lleure per capacitar l’alumnat per a realitzar tasques de premonitor/a i d’ajudant als monitors/es en casals, colònies, campaments, etc.

Durant aquests dies, una quinzena de joves de Sarral i d’altres municipis de la comarca han rebut formació teòrica i pràctica en l’àmbit del lleure educatiu, amb l’objectiu d’adquirir les competències necessàries per a dinamitzar activitats en casals d’estiu, colònies, campaments i altres entorns educatius de lleure.

Com a colofó final del curs, els joves van poder posar en pràctica els seus coneixements realitzant pràctiques al casal d’estiu de Sarral. Aquesta experiència va permetre als joves aplicar els seus coneixements en un entorn real i obtenir una experiència pràctica valuosa.

L’Ajuntament de Sarral valora molt positivament el desenvolupament d’aquest curs i està compromès a continuar apostant per la formació dels joves del municipi en l’àmbit del lleure educatiu. Aquesta formació és essencial per a garantir la qualitat de les activitats de lleure que s’ofereixen als joves del municipi i per a fomentar la seva participació activa en la vida social i comunitària.

Aquest és el vuitè any consecutiu que l’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà organitza un curs d’iniciació al lleure educatiu i voluntariat, més conegut com a curs de premonitors/es. És un programa de formació adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que tenen interès a formar-se en el camp del lleure.

Leave a Reply