Skip to main content
Notícies

Final del cicle de conferències sobre les malalties cardiovascular a la Conca de Barberà.

By 21 desembre 2022No Comments

Han estat 12 sessions divulgatives emmarcades en la campanya de sensibilització de la fundació de la Marató de TV3

Entre el 17 d’octubre i el 18 de desembre, diversos professionals de la salut han realitzat sessions divulgatives en format presencial  per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la salut cardiovascular i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

A la Conca de Barberà hi han assistit un total de 136 persones, repartides en les 12 sessions organitzades per les entitats juvenils dels municipis, els ajuntaments i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Les poblacions que han rebut les sessions, a càrrec d’un/a professional de la salut voluntari/ària de la Marató de TV3, han estat: Sarral, Barberà de la Conca, Vilanova de Prades, Vilaverd, Solivella, Les Piles, Vallclara, Vimbodí i Poblet, Blancafort, Pira, l’Espluga de Francolí i Rocafort de Queralt.

El programa televisiu va tenir lloc diumenge, 18 de desembre al llarg de 15 h d’emissió, i va finalitzar amb un marcador 8.034.807 €, els quals aniran destinats a la recerca biomèdica de la Salut Cardiovascular per avançar en la prevenció, reduir el temps de diagnòstic, i comptar amb tècniques quirúrgiques menys invasives i tractaments a mida. L’objectiu és aconseguir reduir al màxim la mortalitat i que els pacients visquin més anys i amb més qualitat de vida.

 

       

Leave a Reply