El Parc de Nadal infantil i juvenil tindrà lloc els dies 27 i 28 de desembre a l’antiga església de Sant Francesc. El Parc de Nadal, que serà gratuït, estarà obert de 16 h a 20 h i tindrà activitats a l’interior i a l’exterior. Skip to main content
Notícies

Enguany el parc de Nadal de Montblanc serà infantil i juvenil

By 2 desembre 2022No Comments

L’Ajuntament de Montblanc en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat el Parc de Nadal infantil i juvenil que tindrà lloc els dies 27 i 28 de desembre a l’antiga església de Sant Francesc. El Parc de Nadal, que serà gratuït, estarà obert de 16 h a 20 h i tindrà activitats a l’interior i a l’exterior.

Els que s’hi acostin hi trobaran inflables per a totes les edats, ludoteca, photocalls nadalencs, jocs tradicionals, jocs de taula, jocs gegants, esports alternatius, futbolins, circuit de patinets, WII gegant, tallers nadalencs, mini golf i moltes altres activitats més. Hi haurà propostes lúdiques i de lleure adreçades a infants i d’altres adreçades a joves.

Aquesta activitat on també hi col·laboren els Escacs Montblanc i l’A.E. Montblanc Hockei, està inclosa al programa de Nadal 2022-23 de Montblanc.

 

Leave a Reply