Skip to main content
Notícies

El projecte EMOCIONA’T de l’Oficina Jove arriba a les persones joves

By 5 octubre 2022No Comments

Divendres 30 d’octubre a l’Institut Joan Segura de Santa Coloma de Queral és va dur a terme per l’alumnat de 1r d’ESO el taller “La gestió emocional en la gestió del conflicte”.

Aquest taller i dos més formen part de la Cartera de Serveix d’Educació i de Salut que la Direcció General de Joventut ofereix a l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i els quals s’emarquen dins el projecte Emociona’t de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, que enguany arriba a la tercera edició. Els tallers treballen la motivació, la comunicació assertiva i les emocions.

Les activitats del projecte Emociona’t que s’han realitzat aquest any han estat la xerrada per a famílies amb fills i filles adolescents sobre l’Ús i l’abús dels dispositius electrònics, en la què hi van participar més de 35 famílies d’arreu de la comarca; i al mes de maig una formació de dos dies per a persones que eduquen als infants i joves, sobre  l’Autoestima com a fortalesa Humana, en què hi van participar 24 professionals de l’educació.

El projecte Emociona’t ofereix recursos a les persones joves, a les famílies d’aquestes  i a les persones que eduquen en els espais formals i informals, monitors/es de lleure, mestres, educadors/es, entre d’altres.

Leave a Reply