Skip to main content
Notícies

El 100% dels infants pixen plàstic

By 1 desembre 2022No Comments

El divendres 25 de novembre, va tenir lloc el taller de la setmana de la ciència de la URV a Sarral.

El passat divendres 25 de novembre, Sarral va rebre el taller “Benvinguts al plasticocè, l’edat del plàstic, a la Plasticesfera” englobat dins la Setmana de la Ciència de la URV.

Una quinzena de persones van participar en el taller, la sessió va ser molt participativa, on es van descobrir fets tants alarmants com que el 100% de nens i nenes catalans pixen plàstictal com indiquen diversos estudis científics.

L’activitat va ser realitzada per Joaquim Rovira, investigador al Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques de la URV.

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa de l’11 al 20 de novembre. Un gran nombre d’entitats i institucions d’arreu organitzen activitats amb l’objectiu de fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement. Té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

En l’organització del taller de la setmana de la ciència de la Universitat Rovira i Virgili col·laboren el Campus Extens de la Conca de Barberà, l’ajuntament de Sarral, l’oficina jove de la Conca de Barberà i la diputació de Tarragona.

 

       

Leave a Reply