Skip to main content
Notícies

CERCLE DE PERCUSSIÓ A LES PILES

By 22 març 2024No Comments

CERCLE DE PERCUSSIÓ A LES PILES

 

Les Piles acollirà un taller de percussió el proper dimarts 26 de març a 2/4 de 6 de la tarda.

Un Cercle de Percussió (Drum Circle) és quan molts participants es reuneixen formant un o més cercles amb un instrument de percussió cadascú per tal de fer música de forma improvisada. El músic se situa al mig del cercle i ajuda a aconseguir aquest objectiu a la vegada que genera noves situacions musicals, jocs, dinàmiques… aquest és un bon espai on els participants poden expressar la seva creativitat, emoció i musicalitat. És una activitat on tothom que hi participa i és protagonista. Per aquesta motiu, els cercles de percussió són inclusius on tothom és igual, sense diferències d’edat, gènere, religió, cultura, capacitats… Tothom hi encaixa i on el més important és el grup.

L’activitat anirà a càrrec de Gerard Mallorquí, músic, docent, contacontes, titellaire, tallerista  de percussió i psicòleg. Es durà a terme costat del parc a 2/4 de 6 de la tarda.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de Les Piles en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Leave a Reply