Skip to main content
Notícies

Arriba el Saüqueja, la Setmana Jove de Sarral

By 9 juliol 2024No Comments

Del 15 al 20 de juliol Sarral viurà una nova edició del Saüqueja, una setmana d’activitats dirigides als joves del poble

Sarral es prepara per gaudir un any més d’una nova edició del Saüqueja. Durant una setmana es duran a terme diverses activitats de caràcter lúdic, esportiu i gastronòmic englobades dins la nova edició de la seva setmana de la joventut prevista del 15 al 20 de juliol.

La setmana arrencarà dilluns 15 amb l’inici del joc de la pastanaga assassina, una de les activitats que ha tingut més èxit entre el jovent sarralenc. A la tarda, a les 7, a la plaça Padreny, taller de castells a càrrec dels Torraires de Montblanc. Dimarts, un dels plats forts i novetat de la setmana, l’Extrem Race, la cursa d’inflables. Dimecres, torneig de 3×3 de bàsquet, a partir de les 5 de la tarda al pavelló municipal. A les 7 de la tarda, a la plaça del Mercat, sessió de Zumba. Dijous a les 7 de la tarda al pavelló municipal exhibició de Freestyle a càrrec d’Álvaro López, campió d’Espanya d’aquesta especialitat esportiva.

Divendres de les 7 de la tarda a les 11 de la nit, a la plaça de la societat, tarda de vins i música amb l’actuació de Muntsa i la Carla i el dj Maik, la participació de Celler Portell, Gerida Viticultors, Gabor Celler i la xurreria de Sarral. També es podrà visitar la mostra d’art jove de l’artista conquenca Clàudia Carbó.

La setmana jove finalitzarà dissabte 20 de juliol amb la fideuada popular.

La Setmana de la Joventut és organitzada per l’Associació de joves Saüc i la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sarral amb el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

Leave a Reply