La Setmana de la Joventut de Montblanc, la FestaLaTeva, prepara la seva divuitena edició, que tindrà lloc la setmana vinent, del 10 al 14 de juliol. Skip to main content
Notícies

FESTALATEVA, serà del 10 al 14 de juliol a Montblanc

By 7 juliol 2023No Comments

La Setmana de la Joventut de Montblanc, la FestaLaTeva, prepara la seva divuitena edició, que tindrà lloc la setmana vinent, del 10 al 14 de juliol.

Organitzada per la regidoria d’infància i joventut de l’Ajuntament de Montblanc, amb el suport del Consell Municipal de Joventut, s’han preparat una vintena d’activitats. La plaça i antiga església de Sant Francesc seran l’epicentre del programa d’actes, que arrencarà dilluns dia 10 de juliol amb un taller de circ, un parc de trànsit de bicicletes i patinets i un taller de foc. Durant tota la setmana, a més, hi haurà un espai lúdic de lleure a Sant Francesc, organitzat pel Consell Municipal de Joventut.

El dimarts dia 11 hi ha el concurs d’apilar caixes i un taller per construir un nano de cartró. També el dimarts, la Mulasseta del seguici petit de la vila visitarà la FestaLaTeva. Per dimecres dia 12 hi haurà inflables i activitats lúdicoesportives, mentre que el dijous dia 13 hi haurà un taller de perruqueria, un taller d’escacs i un taller pràctic sobre barreres arquitectòniques amb l’atleta cega Meritxell Lorca. Per acabar el dijous, hi haurà un Tast de Cervesa amb l’empresa de l’Espluga de Francolí La Renaixença. El taller està destinat a joves a partir de 18 anys i les entrades s’han de comprar a través del portal Codetickets de l’Ajuntament de Montblanc.

La Setmana de la Joventut 2023 acabarà divendres dia 14 de juliol, amb el rocòdrom i la tirolina que s’instal·larà a la plaça de Sant Francesc. També es farà el Joc de l’Oca de la Conca de Barberà i la final del torneig de futbol Montblanc’s League, que organitza l’Associació Juvenil Barjaula. Aquella nit, a partir de les 10 i fins a les 12, s’obrirà la piscina municipal per fer un bany nocturn, amb entrades a 1,6 euros.

Per participar en les activitats durant tota la setmana hi ha un abonament de 10 euros que inclou també la samarreta de l’edició d’aquest any. El preu de l’entrada per dia és de 3 euros.

Cal destacar que enguany no s’ha programat el tobogan aquàtic, un clàssic de la Setmana de la Joventut, a causa de la sequera.

La FestaLaTeva 2023 s’ha presentat aquest dimecres amb la presència de la tècnica de joventut de l’Ajuntament, Estel Bové i membres del Consell Municipal de Joventut.

La Setmana de la Joventut també és possible gràcies a la implicació d’entitats locals com Barjaula, els Escacs Montblanc, els Dimonis de Montblanc, Els Amics dels Gegants de Montblanc o el Club Futbol Sala Montblanc, així com negocis com G Perruquers.

 

Nota de premsa cedida: Ajuntament de Montblanc

 

Leave a Reply