Skip to main content
Notícies

45 alumnes de l’Institut Joan Amigó participen en el taller “el repte de les noves masculinitats”

By 3 juny 2022juny 13th, 2022No Comments

El taller ha estat impulsat per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i té l’objectiu d’explorar i qüestionar els paràmetres de la masculinitat tradicional.

L’Institut Joan Amigó de l’Espluga de Francolí ha acollit un taller anomenat “el repte de les noves masculinitats” adreçat a tot l’alumnat de 2n d’ESO. Es va dur a terme els dies 24, 26 i 31 de maig de 2022 i hi van participar al voltant de 45 alumnes.
L’activitat anava a càrrec de Joan Ferré Puig, educador social i terapeuta sistèmic. Aquesta activitat tenia com a finalitat posar sobre la taula el model de masculinitat tradicional hegemònica de la nostra societat i prendre consciència de com el patriarcat condiciona el nostre dia a dia. A més, a través de diferents dinàmiques participatives es va parlar de gènere, de les relacions afectives tòxiques i sanes, de la gelosia, de l’autoestima, entre d’altres.
El taller és una iniciativa de la regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

 

Leave a Reply