Skip to main content
Notícies

4 joves de la Conca finalitzen amb èxit la part teòrica del curs de socorrisme aquàtic

By 11 juny 2021No Comments

En aquests moments estan realitzant les pràctiques

Un any més i davant la problemàtica de trobar persones a la comarca formades amb el certificat de Socorrista aquàtic, l’Oficina Jove va establir aliances amb centres propers a la Conca de Barberà on es realitzava la formació de Socorrisme aquàtic en instal·lacions.

Gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcover, 4 joves de la comarca han pogut completar la formació teòrica aquest any. Els joves realitzaran les pràctiques per tal ja de completar el títol.

A finals del mes de febrer l’Oficina Jove va fer una crida a les persones interessades en fer de socorrista aquàtic. La formació estava oberta a persones majors de 16 anys que volguessin treballar aquest estiu vinent com a socorristes aquàtics.

Més de 60 persones de la comarca es van interessar en rebre la informació. L’objectiu és mantenir estable una borsa de persones amb el certificat de Socorrista aquàtic que l’Oficina Jove posa a disposició dels ajuntaments de la comarca davant la necessitat urgent de cobrir una oferta de feina a l’estiu.

Leave a Reply