Skip to main content
Uncategorized

TARDA DE MÀGIA A LES PILES, DIVERSIÓ I IL·LUSIONS GARANTIDES A CÀRREC DEL MAGJAN

By 27 març 2024No Comments

TARDA DE MÀGIA A LES PILES, DIVERSIÓ I IL·LUSIONS GARANTIDES A CÀRREC DEL MAGJAN

 Una tarda d’activitat que servirà per conèixer el fascinant món de la màgia de prop, on la realitat i la il·lusió s’entrellacen de manera sorprenent. Et convidem a una experiència íntima i captivadora, on la màgia succeeix a només uns centímetres dels teus ulls. Cada il·lusió es converteix en un viatge captivador on la sorpresa i la sorpresa es fusionen per crear moments inoblidables.

Les Piles acollirà una tarda de màgia el proper dissabte 30 de març a les 6 de la tarda.  Primer hi haurà una sessió on les persones podran aprendre diferents trucs, després hi haurà l’actuació del MagJan  que farà  “Màgia en escena”  un espectacle de pel·lícula. Una posada en escena que es distingeix per fusionar hàbilment tocs d’humor amb una màgia propera i entretinguda.

L’activitat anirà a càrrec del MagJan, que a més de deu anys d’experiència ha fet temporades al Teatreneu de Barcelona. Domina diverses disciplines, com la màgia de prop, la màgia de saló i fins i tot el mentalisme. Tots els jocs que formen part del seu repertori han estat provats i analitzats minuciosament per crear moments màgics i inoblidables.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de Les Piles en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Leave a Reply